Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2015 09:38 - Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Сидеров
Автор: kolionikolov Категория: Политика   
Прочетен: 2712 Коментари: 17 Гласове:
-2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Сидеров

От Никола Николов

Вече ми писна. Писна ми от поведението на Волен Сидеров. Омръзна ми да се оплаква от диктатури. Омръзна ми да прави циркове. Омръзна ми да му гледам наглото лице. А медиите ме обсипват с информация за този човек. Защо? Защо един хулиганстващ депутат прави каквото си поиска? Безнаказаност. Това ли е идеята на една правова държава, каквато по Конституцията ни е България? Свобода или свободия? И вместо да наведе виновно глава, щото се е изложил, този народен представител се държи нагло. Не сте ли омерзени бе?

А държавата е безсилна. Безсилна пред един лумпен, размахващ депутатска карта, за да го пуснат в НАТФИЗ, защото има пропусквателен режим в университета. Другарят Сидеров явно е забравил, че не е представител на изпълнителната власт. Били го бутали някакви актьори. И к‘во от т‘ва? Продавали наркотици и стоки без бандерол в клекшопа пред ВУЗ-а. И к‘во от т‘ва? Според КРБ, властта се дели на три – съдебна, законодателна и изпълнителна. А Сидеров е представител на законодателната. Няма закон в скапаната ни държава, която да дава право на депутат да прави проверки. Волен Сидеров НЯМА правото да нахлува в НАТФИЗ, да размахва жалката си депутатска карта, да се изживява като щатският шериф.

Били бавели проверки и не знам какво си по сигнали за корупцията. Ами предложи закон, с който да се ограничи бюрокрацията бе! Това са твоите правомощия. Никъде в никой закон не пише, че можеш да правиш к‘вот си искаш! И най-много ме кефи, как като органите на реда го помолят да се държи прилично, той си размахва депутатската карта. Само за информация, тази депутатска карта извън Парламента няма АБСОЛЮТНО НИКАКВА СТОЙНОСТ. Единственото, за което важи, е, че не могат да го закопчаят. Което пък е другият абсурд.

Смешно е, че онези смешници в НС се ползват с имунитет, що се касае до задържане. Да, трябва да имат имунитет за изказванията си от трибуната в пленарна зала, но за изпълненията им извън това? Защо? Защо се дава право на един депутат да безчинства? Не сме ли всички равни пред законите на Република България? Според Конституцията, властите нямат право да си се бъркат една на друга. И сега тук се получава противоречие във върховният закон на държавата. Народното събрание трябва да разреши на прокуратурата да поиска задържане по официален път. WTF?! В една правова държава, главният прокурор има право да коли и беси. Но не и в България.

И това дава възможност на един самозабравил се депутат и на дружката му, видимо и двамата без капка елементарно възпитание, да се изживяват като безсмъртните шерифи. Сидеров стиска ченге зад врата. И к‘во – няма задържане на момента. Ако аз го направя, дали няма да ме задържат? Чуколов псува депутат. Ало, в една нормална държава, ако ще и депутат да си, полицията така хубаво ще те просне на земята и ще преспиш в районното.

Когато свалиха имунитета на Волен Сидеров, той заяви на излизане от пленарната зала, че било полицейско-прокурорска диктатура, щото видиш ли, Цацаров си вършел работата. Зададе и един въпрос на журналистите, а именно – като хулиганствал, що не го били задържали тогава? Ами нали има имунитет този индивид? Той му дава правото да наглее. А що се касае до диктатурата – смешно е. Жалко е. Нахално е. Ако наистина бяхме диктаторска държава, в пълният смисъл на определението, Сидеров щеше да е в пандиза вече. Милиционерът, който сега си играе на премиер, е известен с това, че години наред е работил в онези среди, дето едно време биеха с и без повод. И е бивш представител на БКП. Мисля, че е време на другарят Борисов да покаже на Сидеров какво означава държавна репресия.

Свалиха им имунитетите. И к‘во от т‘ва? Ще влязат ли в затвора? Твърдо нье! Те дори и да бъдат осъдени, като нищо ще се освидетелстват, само и само да не идат на гости на бай Ставри. Вече не живея с мисълта, че може да има справедливост в тази жалка територия, която наричаме държава. Вече не живея с мисълта, че можем да сме нормална страна. Единственото, което ми остана, е да се надявам. Да се надявам, че тъпата ни нация ще спре да изпраща разни лумпени и престъпници в лудницата, която наричаме Народно събрание. А дано, ама надали, както пееше един човек.

12 Ноември 2015г.




Гласувай:
1



1. ivailonik - Единственият тъпанар в случая е ...
12.11.2015 12:44
Единственият тъпанар в случая е авторът на статията, а не народът ни. Приятелю, давам ти малко обекти за размишление, преди да си правиш прибързани и погрешни заключения.
1.Клекшопът е работил след 22:30 часа, което е в нарушение на закона, т.е. той е извършил закононарушение.
2. Продаването на наркотици е огромен проблем за държавата и води до унищожаване на милиони човешки съдби по света. Неглижирането на този сериозен проблем от институциите и корупцията по най-високите етжаи на властта включително ДАНС, МВР, СДВР води до това наркотици да се разпространяват от 15-годишни дилъри по училищата.
3. Замисли се как е възможно в 2 часа през нощта пред клек шопа на Раковски за няколко минути да се изсипят 50-ина журналисти и още толкова протестъри. Кога успяха да се организират толкова бързо? Кой ги уведоми за местоположението на Сидеров? Та те пристигнаха там преди икономическа полиция. Последната не запорира заведението, както е редно по закон и по този начин позволи на евентуалните престъпници много лесно да прикрият евентуални улики. Самата полиция пристигна много след журналистите и протестърите? Задаваш ли си въпроса защо?
4. Медийното отразяване на случката в клекшопа беше необективна и пристрастна. Изкараха Сидеров пиян и неадекватен без да покажат нито един кадър, в който той да се държи неадекватно, да залита, да бъде агресивен или каквото и да е действие, сочещо, че той е пиян.
5. Чел ли си обвинението на Цацаров спрямо лицата Сидеров и Чуколов? Ако не си го чел, ще ти подскажа. Пише в него, че те са обвинени в хулиганство. Тяхното хулиганство се състои в това, че са пречели на хората да минават към клекшопа и са преместили кош за боклук пред входа на клекшопа. Идва ми едно определение за това обвинение и то се нарича скалъпено. Ама може би ти, Авторе със свръхвисоката си интелигентност ще ми разясниш какво е.
6. Не знам дали си разбрал защо Сидеров е влязъл в НАТФИЗ. Искал е да разбере каква е самоличността на актьора, който напада него, Чуколов и журналист.
цитирай
2. rumyn - Каквито и подбуди да е имал сидеров, ...
12.11.2015 13:39
Каквито и подбуди да е имал сидеров, честно слабо ме интересуват.
За мен той е олицетворение на българската безпардоност. За мен той няма място не само във власта, но дори и за редови чиновник на държавна служба. Той се държи нагло. Той е грубоян. Той си позволява да упражнява физическа сила в споровете в които влиза. Той, за мен не е еродиран човек който би трябвало да е представителна извадка от народа ни. Като пресметнете какъв е процента на народните избраници спрямо народа ни, ще рече че такъв процент българи съществуват с подобно грозно поведение. Аз за себе си твърдя, че никога не бих си позволила дори бегло да се държа както този човек.
Кой от прочелите постинга ще каже, че се държи като него?
А вие прежде пишещия?
Да не би да искате да ми кажете че трябва да се толерира подобно поведение?
Да не би да искате да кажете, че това е правилното поведение за постигане на каквото и да било?
цитирай
3. rumyn - Съгласна съм, че много неща куцат в ...
12.11.2015 13:48
Съгласна съм, че много неща куцат в тази държава.
И едно от тях, обаче е поведението на депутатите.
Съгласна съм, че трябва някак в кратки срокове трябва да се ремонтира закона и то в много области, една от които трябва да е -дрогата.
Съгласна съм, че на полицията и са вързани ръцете, а изискваме да са ефективни.
С много неща съм съгласна, но не и по въпроса сидеров да е в управлението на държавата.
цитирай
4. ivailonik - Не мислиш ли, че пред държавата има ...
12.11.2015 14:43
Не мислиш ли, че пред държавата има далеч по -важни проблеми пред поведението на депутатите? Като например факта, че държавните богатства и фирми бяха разпродадени за жълти стотинки, че най- високите етажи на властта да съучастници в схема за разпространение на наркотици, че начело на държавата е мутра и престъпник, вербуван от ЦСБОП, като част от мафията, че общественото мнение се манипулира от НПО-та, които се финансират пряко от Вашингтон и заплашват националната ни сигурност, че ГЕРБ, издигната от същите НПО-та в лицето и на "Глобална България" загроби България с непосилни заеми, които и без това бедният български данъкоплатец не може да плати, че целия ни политически елит слуша чинно и изпълнява, каквотому наредят не избираните от българския народ бюрократи отБрюксел. Това не са ли по-големи проблеми от това, че на теб, някаква си некомпетентна гражданка не ти харесва как Сидеров изразява гражданската си позиция. У нас доблестните смятат за луди. Съвсем правилно го е казал Ботев.
цитирай
5. zaw12929 - Партия Атака е единствената, оп...
12.11.2015 18:18
Партия Атака е единствената, опозиционна партия в България, която се противотоставя изцяло на т.н. неолиберален път на развитие! Против унищожението на държавния сектор в производството, концесиите, чуждите електроразпределители, „инвеститори”... ! Те са против милитаризацията, участието ни в НАТО и ЕС, като колониална държава! Против санкциите срещу Русия и влошаване на търговските, културни и политически връзки ! Против бежанските потоци и ислямизацията на държавата ! Против обвързващите заеми и управлението на държавата, под диктовката на САЩ и ЕС с незачитане на националните интереси! Правилността на тази основна, политическа платформа се илюстрира с жизненоважни параметри натрупани за 25 години : Три милиона работоспособни и образовани имигранти ( подготвени отлично и безплатно в НРБ), реално изгонени, поради липса на условия за труд и реализация тук ! Отрицателен търговски баланс и разрастване на държавните дългове! Най- ниско заплащане, осигуровки и пенсии в ЕС! Неработеща промишленост, геноцид към българите във всички сфери, най-много в търговията, услугите, банките, телекомуникациите, разпределението ! Пълен провал в образователната система и здравеопазването, липса на правосъдие! Огромен полицейски апарат, но партийно зависим, липсва независимост на изпълнителната и съдебна власт! Партийно организирана, на мафиотен принцип държавна, изборна и медийна система !.... Просто казано, система, при която държавата ще бъде заличена, а българската нация претопена и унищожена в рамките на няколко десетилетия! Причините за това са геостратегически, икономически, а реализаторите са марионетки и модерни еничари, на които помагат 35000 НПО финансирани отвън!
Против Атака :
Партията е създадена и олицетворява личността Волен Сидеров, еднолична партия, която приема всички пасиви и активи на лидера си, затова много хора я оприличават с националсоциалистическата партия на Хитлер! Подобно на тях, се формира лощо отношение към евреи, цигани, мюсюлмани! Така партията предварително губи 50% от избирателите останали в България с друг етнос и вероизповедание! Подобно отношение в 21 век е недопустимо, по този път вече е минато със забраната и заклеймяването от целия свят на хитлеризма и нацизма ! Партия Атака, не иска конституционни промени (като пряка демокрация, мажоритарни избори...) и допуска, че ако по силата на днешната Конституция дойде на власт, ще оправи нещата, което не е утопия, а политически наивитет! Това поражда и един голям парадокс, отлична, правилна, опозиционна платформа изложена по-горе, а малък брой поддръжници! Проблема на партията се крие в действията на Сидеров! Същия проблем го има и в другата еднолична партия на Борисов- ГЕРБ! Разликата е, че ГЕРБ обслужва чуждите финансови и геополитически интереси и затова получава всякаква подкрепа отвън! Пипалата на октопода са проникнали навсякъде и осигуряват 20- 25% от гласовете на електората, което е достатъчно за пълна свобода на действията !!!! Днес едноличните партии и управления нямат бъдеще, защото умствените възможности на отделната личност са ограничени природно , но докъто българите осъзнаят това, държавата няма да я има! Когато 20 години заради описаните грешки стоиш на едно място и губиш поддръжници при добра основна платформа, започваш да се изнервяш! Започваш да се заяждаш, да се взираш в тревичките да обявяваш за важни следствията, а не причините, да изпускаш нервите си, да си поставяш ореол на величие и важност. Не бива със съпругата си кърмачка на едномесечно бебе, да ходиш по фоайетата на институции и да търсиш биячи по снимка с ясното съзнание, че ще има конфликт !? Самопоставил се в подобни условия, човек развива фобия за преследване, за убийство, отпада самокритичността и пр.... Тогава е редно с чест да се оттеглиш от лидерското място в името на партията и целите които преследва! Това един голям политик го показа на практика как да стане – Ахмед Доган! Мисля, че всички са убедени, че той активно, до днес участвува в работата на ДПС, но просто не е в обективите и медиите !
цитирай
6. rumyn - Ей, кой си ти? От де падна? Че не се ...
12.11.2015 18:20
Ей, кой си ти?
От де падна? Че не се чу да издрънчи!
Дали съм или не съм компетентна в нещо не е в твоите правомощия да го обявяваш!
За да имаш правото да ме квалифицираш в някоя клика, е нужно да ме познаваш лично! Запомни - лично!
Явно ти си от българите къде попадат в групата с първообраз волен :)
Гордей се! Той е велик българин, лежи на имонитета си и си прави каквото му скимне. Той е примера за правилно поведение който трябва да даваме на децата си!
Уф! Дали разбра сърказма ми?
А темата - бат ти бойко е различна от темата - сидеров.
И за него си имам мнение, но не в този пост ще го споделя :)
Само да вметна и него не харесвам.
И да дойдем на въпроса ти - "не мислиш ли,че пред държавата...."
Мисля, но кой да се опитва да ги решава тези проблеми? Не трябва ли парламент и правителство да работят за да ги разрешават? Аз и ти не трябва ли да си гледаме службицата и животеца?
А кой парламент да работи по споменатите въпроси?
Този къде е пълен с сидеровци ли? Той е за шоу бизнеса не за парламента. Да ходи в къщата на брадара там най добре ще се изяви.
И май ти отговорих, па макар и заплетено :
Ако не си изчистим парламента от боклуци, не очаквай скоро някакъв проблем да бъде разрешен!
Не гледай гората,а виж гредата дето ти пречи да стигнеш до гората, за да си напъавиш брод.
цитирай
7. zaw12929 - ТОЛКОВА МЛАД, НЕ ВИ ПРИЛИЧА ТОЗИ ...
12.11.2015 18:23
ТОЛКОВА МЛАД, НЕ ВИ ПРИЛИЧА ТОЗИ ПОСТИНГ В СЛУЧАЯ "Нагъл, по-нагъл, най-нагъл,..." НЕ Е Сидеров, А СТЕ ВИЕ. ТОЗИ МЪЖ ИМА БИОГРАФИЯ ЗА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАТИЯ И НЯКОЙ СЕ ОПИТА ДА ГО УБИЕ ПУБЛИЧНО... ИМА ГО ПО СНИМКИ НЕ Е АНОНИМЕН ИДВА И ВИДОВДЕН!
цитирай
8. zaw12929 - rumyn НЕ МОЖЕШ ДА СИ НИТО СЪДИЯ, НИТО ПРОКУРОР ,
12.11.2015 18:39
оТГОВОР НА ВЪПРОСИТЕ ВИ:
Кой от прочелите постинга ще каже, че се държи като него?
А вие прежде пишещия?
Да не би да искате да ми кажете че трябва да се толерира подобно поведение?
Да не би да искате да кажете, че това е правилното поведение за постигане на каквото и да било?

ПРОЧЕТЕТЕ КОНСТИТУЦИЯТА И ТАМ В ЧЛ. 69 Е ДАДЕНО ПРАВОТО САМО НА ДЕПУТАТИТЕ ДА СЕ ДЪРЖАТ ТАКА: ДА ГОВОРЯТ, ДА ПРОВЕРЯВАТ И НЕВЕЖЕСТВОТО НЕ САМО ВАШЕТО ЗАБЛУЖДАВА ХОРАТА, ЧЕ СИДЕРОВ Е ВИНОВЕН И ДА НЕ МОГАТ ДА ПРЕЦЕНЯТ, ЧЕ ВСИЧКО ОКОЛО НЕГО Е "ПРОИЗВЕДЕНА ЗАБЛУДА" МОЖЕ И В АРЕСТА ДА СТОИ ЗА ДА ГО СПЛАШАТ, ЗАЩОТО СЕ ПЛАШАТ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАРАЗИ ХОРАТА... НО ТАКИВА "ДОБРОВОЛЦИ, КАТО АВТОРА И МАНИПУЛАТОРИ... ЩЕ СИ МРЕМ В БЛАТОТО
цитирай
цитирай
9. rumyn - Партия Атака е единствената, оп...
12.11.2015 18:40
[quote=zaw12929] Партия Атака е единствената, опозиционна партия в България, която се противотоставя и"
Напълно съм съгласна с написаното!
И аз това казвам :
Сидеров не е за представителна личност. Няма място за него в политиката
Не че бойко е цвете де.
цитирай
10. rumyn - Офффф Къде съм тръгнала с вятърни ...
12.11.2015 18:53
Офффф
Къде съм тръгнала с вятърни мелници....
Що не си гледам собствения си рахатлък?
Я си се мъчете с лошите си управници, какво ме засягат мен вашите проблеми?
Аз нямам проблеми :)
Живея във ваща българия, но за разлика от мнозинството не завися от глупостите натворени от вашите управници.
Спасявайте се!
С или без сидеров за мен е все едно и също, но не и за всички останали българи
цитирай
11. ivailonik - rumyn сАрказъм и имУнитет е прав...
12.11.2015 20:54
rumyn сАрказъм и имУнитет е правилният начин на изписване. И не принадлежа на кликата на Сидеров. Просто съм въоръжен със здрав разум и логически се старая да разгадая лъжливия, грозен и измамен свят, в който живеем. И знаеш ли защо България е на такова дередже? Защото такива като теб си стоят вкъщи и си гледат службицата и животеца, докато мутри, престъпници и олигарси ограбват и унищожават нацията си. Вашето овчедушие и отказ да се поеме отговорност, чакайки все някой друг да ви свърши работата води до логичния резултат: геноцид и масова емиграция на българския народ.
Тук, Госпожо не става въпрос за това кой харесвате и кой не харесвате. Това не ви някакво плоско риалити шоу или тв сериал. Тук става въпрос за съдбата на поколения българи, които благодарение на съвременните еничари и родоотстъпници, ще се превърнат в бездомници в собствената си страна.
цитирай
12. rumyn - 11. ivailonik
13.11.2015 11:03
вече съм си на компа и не се мъча през таблета :)
ами как да бъда активна с мнение и действия , когато щом се опитам дори да изкажа мнение по дадена тема, такива като теб си мислят, че само тяхното мнение трябва да се приема и по никакъв начин не желаят да изслушат и чуждото мнение?
аз нямам претенции че моето мнение трябва да е общоприето. просто го изказах :)
и това че имам някакво мнение по въпроса , и го изказвам , не е ли достатъчен аргумент за това, че въпреки ,че моя живот е уреден и безветрен аз се вълнувам за съдбата на сънародниците си?
никога не съм се опитвала да твърдя, че моето мнение трябва да е постулат , напротив - след достатъчен разговор на дадена тема аз съм склона да не съм чак крайна по който и да е въпрос.
но все още не никой не успял да ме убеди , че поведението на сидеров е правилно и трябва да му се подражава. :)
цитирай
13. kolionikolov - ivailonik
13.11.2015 11:58
Първо, искам да уточня, че нямам нищо против Вас, като личност. Всеки има право на мнение. Това, че в написаното наричам народа ни тъп, е мое право. И мисля, че тук ще се съгласите с мен. Този народ 25 години избира кавали като Тиквата, Командира, Белият бродник, ония със сложните думи, за пишман левите да не говоря. Очевидно мат'ряла е лош, както каза преди 6 години ония рапон от Банкя. А иначе конкретно - изложихте тези в първият коментар, но тук е малко по-сериозно. Посочил съм, че си има компетентни органи. Просто не влиза в правомощията на Сидеров. И за това се лежи в затвора. Да не говорим, че поведението му е наистина нагло. Отива в медия и започва да говори, че са продажни. А жалкото им подобие на ТВ е просто комично. Все едно чета статия от някой соц. вестник. Иначе Ви желая приятен ден и Ви благодаря за изказаната позиция, без значение каква е тя.
цитирай
14. rumyn - 7. zaw12929 ;8. zaw12929
13.11.2015 16:45
"ПРОЧЕТЕТЕ КОНСТИТУЦИЯТА И ТАМ В ЧЛ. 69 Е ДАДЕНО ПРАВОТО САМО НА ДЕПУТАТИТЕ ДА СЕ ДЪРЖАТ ТАКА:...."
у когото е ножа и хляба той решава кое как да е.
явно някой подобен на сидеров е решил, че трябва със закон да си разреши подобно поведение :)
значи ,ако някой обикновен човечец се развилнее като в него, има само два пътя :)
освидетелстване или наказване от закона. той да не би да е бого избран? или някой от депутатите? нали се казва - народно събрание ? т.е. избрани от народа измежду народа :)
ама нямат право да се държат по различно от това как се държи обикновения човек. говоря за поведение и обноски говоря за морални ценности които явно липсват у въпросния и у доста от избраните от народа.
и да сетих се :)
в поста се обсъжда поведението на сидеров, а не проблемите на държавата ни . нали? не казвам ,че проблемите в държавата ни, не са важни , простичко казано не са обект за разговор в тази тема :)
цитирай
15. ivailonik - kolionikolov Би ли изяснил за какво ...
13.11.2015 18:16
kolionikolov Би ли изяснил за какво точно се лежи в затвора? Какво точно са направили Сидеров и Чуколов, за да лежат в затвора? В какво са обвинени те? Знаеш ли? Ако не знаеш ще ти кажа. Обвинени са, че са преместили кошче за боклук пред клек шоп в София и са престояли известно време във фоайето на НАТФИЗ. Това даде правото на главния прокурор да изиска ареста им и да им скалъпи обвинения за хулиганство. Замисли се възможно ли е това да се случи в правова държава. Според мен не. Също така помисли над нещо много по-важно. Проверката на сигнала на Сидеров за изключително сериозно престъпление като продажбата и разпространението на наркотици, се извърши повърхностно и непрофесионално. Защо не задържа Цацаров Цветанов в ареста, когато същият беше обвинен в далеч по-тежки престъпления като незаконно подслушване на политици и присвояване в особено големи размери? Това не е ли по-сериозен проблем за държавата? Не е ли задържането на Сидеров опит за саморазправа с неудобните на властта политици? Не живеем ли в тоталитарна, полицейска държава, в която неудобните на властта са обект на масова и грозна медийна пропаганда, които са малтретирани, бити и обществено омерзени? Май това са по-важни въпроси от тези доколко морално се държал Сидеров.
цитирай
16. rumyn - 15. ivailonik
13.11.2015 19:30
учудвам се как се е сдържал този път и не е повалил някого на земята.
необичайно кротко поведение е било
тю да му се невиди, той решил веднъж да е кротък и те да се вторачат точно в него :)
е дали просто това му изпълнение не е преляло ?
не е ли това му изпълнение предшествано от множество други и то не в преместване на кошчета.
като е в правото си на депутат, защо не е кацнал в районното и докато не пратят екип да не го напусне ? аз в правото си на гражданин бих направила това.
аз в правото си на гражданин докато не видях съответния орган да реагира не ги оставих на мира. ставаше дума за дете в риск. не се опитах самоволно да се изживявам на правораздаваща, а просто сезирах съответните служби и изисквах от тях да знам какво точно правят по въпроса.
детето е настанено в прилично семейство и понякога го виждам в квартала - усмихнато е.
разбираш ли? нещата се решават не със демонстрация на сила и глупост
всеки проблем си има разрешение стига да се подходи с разум и търпение
а относно за "Какво точно са направили Сидеров и Чуколов, за да лежат в затвора? " да ти обадя - аз не съм била там и не знам :)
разбираш ли какво точно казвам ?
слабо ме интересува какво точно е направил в този момент тоя. аз съм наситена от предишните му постъпки . каквото и да направи аз съм отвратена от тази личност.
наистина много огромни усилия трябва да положи за да си помисля че е започнал да се държи като нормален човек.
цитирай
17. zaw12929 - Всички сте прави за себе си - важното ...
20.11.2015 16:48
Всички сте прави за себе си - важното е да сме толерантни. Да се запознаем с всяко мнение. Можем да го изтрием. Да отговорим, като хората с доброта.
Приятна вечер на всички!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolionikolov
Категория: Политика
Прочетен: 33309
Постинги: 14
Коментари: 25
Гласове: 16
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031